Termeni si conditii

Utilizarea site-ului de comert electronic www.alfanails.ro implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestora.
AlfaNails.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile sitului.
Produsele comercializate de AlfaNails.ro pot fi comandate doar respectand termenii si conditiile urmatoare. Acceptarea unei comenzi de catre AlfaNails.ro inlocuieste un contract de vazare-cumparare scris, incheiat intre cele doua parti si bazat pe acesti termeni si conditii.

INTRODUCERE
Acest site este proprietatea AlfaNails.ro
AlfaNails.ro isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania la care sunt colocate serverele fara o alta avertizare.

COPYRIGHT
Intregul continut al acestui siteAlfaNails.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea AlfaNails.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea in scop comercial, fara acordul AlfaNails.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
AlfaNails.ro nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea necorespunzatoare a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. Nu se garantează ca produsele sunt în permanenţă pe stoc, chiar dacă apare inscriptia "pe stoc". AlfaNails.ro garantează ca produsele achiziţionate vor arăta identic cu imaginea de la descrierea de pe site, şi garantează ca în specificaţiile tehnice ale produsului nu vor apărea modificări faţă de specificaţiile oferite în paginile de prezentare ale respectivului produs.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, AlfaNails.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea dumneavoastra. Sunteti obligati sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactati, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: compania de curierat rapid care livreaza produsele. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de AlfaNails.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.AlfaNails.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. AlfaNails.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

RETURNAREA PRODUSELOR
In conformitate cu Legea nr.363/2007, OG 130/2000, produsele achizitionate de pe www.alfanails.ro se pot returna, in ambalajul original si in aceasi stare in care au fost primite, in termen de 10 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de AlfaNails.ro dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima rambursabila, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de AlfaNails.ro de la acest client. Dupa expedierea produselor, daca acestea au fost facute corect conform comenzii, companiei AlfaNails.ro nu i se mai poate cere returnarea banilor in niciun fel si de asemenea nici returnarea produselor.

GRESELI DE TIPARIRE
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTII
Toate produsele comercializate de catre AlfaNails.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, si provin din surse autorizate de producator respectiv AlfaNails.ro In cazul certificatelor de garantie emise de AlfaNails.ro produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa societatii. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat, de o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului. Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul nostru si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului.

TERMENI DE LIVRARE
Expedierea are loc mereu in cel mai scurt timp posibil. Livrarea se face prin curierat cu plata in avans sau ramburs. 
Daca marfa nu se afla pe stoc in momentul comenzii, ne dam silinta sa fie livrata cat mai rapid.

La AlfaNails.ro nu exista limita de comanda ( comanda minima ). 
Regula site-ului fiind:

- La comenzi sub 200 de lei clientul is plateste transportul.

- La comenzi de peste 200 de lei AlfaNails.ro alege modalitatea de transport pe care o plateste.

*La comenzile de peste 200 de lei ( in valoare totala si sub 25kg ) AlfaNails.ro plateste transportul. (Transportul fiind un bonus pentru comenzile mai mari de 200 de lei.) ( cu GLS CURIER ). In cazul in care coletul este mai mare de 25kg atunci clientul va plati kilogramele suplimentare. Transportul gratuit nu se aplica la comenzile de peste 200 de lei impreuna cu alte promotii in care acest lucru este clarificat, de exemplu Black Friday. Promotiile nu se pot cumula numai daca acesta este clarificat.


Acceptăm NUMAI comenzi Online, sau prin E-mail, pentru a garanta preluarea corectă a datelor.
Costurile legate de transport revin cumparatorului.
* Tariful curieratului creste la greutati mai mari.

Vă sfătuim să grupati produsele alese de dumneavoastra într-o singură comandă, pentru a nu plati taxele de transport pentru fiecare dintre comenzi in parte.

Pentru produsele aflate in stoc si comandate , termenul de livrare este de 24-48 ( prin Curier ) dupa *confirmarea comenzii prin telefon.
* Fara confirmare telefonica nu putem expedia colete!

Comenzile preluate in zilele de sambata si duminica sau zile nelucratoare pot fi expediate numai in urmatoarele zile lucratoare.
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru se incadreaza intre 1-2 zile lucratoare ( prin Curierat ) sau 3-4 zile cucratoare ( prin Posta Romana ) si in conditii speciale cand produsul(ele) comandat(e) nu sunt pe stoc, un membru a echipei AlfaNails.ro va informeaza despre termenul de livrare.

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuieli de expeditie si/sau incasare. AlfaNails.ro nu percepe clientului nicio taxa suplimentara la cumpararea produsului.

CONDITII LEGALE
www.alfanails.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.alfanails.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre AlfaNails.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.

AlfaNails.ro este proprietatea lui ii Csiki Szilard Attila
( Nr.ord.Reg.Com./An F30/305/2007 C.I.F. Ro21492119
Sediu: Jud. Satu Mare, Loc. Satu Mare, 440030, str. Mihai Viteazu nr.23 )